Sarajevo 1425

Hvala Muzeju Sarajeva na izazovu koji je stavio pred nas. U jednom videu objediniti tako veliku temu kao sto je opsada Sarajeva i staviti to u format prilagođeno turistima čak i onima koji samo prolaze kroz grad.

Sarajevo 1425 dana će vas provesti kroz bar dio emocije kroz koje su Sarajlije prolazile svakodnevno svih 1425 dana i ostavit će vas bez riječi.

Tarčin Forest Resort

Projekat za 5 zvjezdica

Sveobuhvatna marketing i prodajna podrška kroz strateška planiranja, konceptualna osmišljavanja, vizualna kreativna rješenja, event organizacije, digitalni marketing i enterijer uređenja.

We enjoy to be creative in every moment!

Ledena čarolija

Zimska manifestacija za djecu na najljepšoj lokaciji u Sarajevu na Vilsonovom šetalištu.

Tokom zimskom raspusta djeci nudi potpuno besplatno klizalište, školu klizanja, igraonicu za djecu, edukativne i zabavne radionice, druženje sa Djeda Mraz te mnoštvo zabavnog sadržaja.

Ledena čarolija je jedan kompleksan event na kojem pored velikog ledenog prostora za klizanje, drvenih kućica sa ponudom hrane i toplih napitaka svake godine organizujemo i mnoštvo zabavnog sadržaja: koncerte, izložbe, nastupe mađioničara, zabavu sa poznatim dječijim zvijezdama, edukativne radionice, ekološke i sportske radionice.

Iz godine u godinu svojim nesebičnim davanjem i proširivanjem kako besplatnog tako korisnog sadržaja za djecu i roditelje, izmamimo hiljade osmijeha i toplih zagrljaja.